0525 661 144

Ma-Vr van 07.30 tot 17.00

Levering vanaf 10 dagen

Klanten geven ons een 8.9

Nieuwsitem Wij zijn FSC-gecertificeerd!.

Wij zijn FSC-gecertificeerd!.

Met groot genoegen delen we mee dat FD Houtbewerking officieel de FSC-certificering heeft behaald. Dit is een belangrijke stap in onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

 

Als fabrikant van hoogwaardige kozijnen hebben we altijd gestreefd naar excellentie, niet alleen in productkwaliteit, maar ook in onze verantwoordelijkheid jegens het milieu. De Forest Stewardship Council (FSC) certificering is een erkenning van ons streven naar duurzame productiepraktijken en verantwoord bosbeheer.

 

Dit certificaat betekent dat ons hout afkomstig is van bossen die op een duurzame en ethisch verantwoorde manier worden beheerd. Het symboliseert ons engagement om te bouwen aan een betere toekomst, waarin we de natuurlijke hulpbronnen beschermen en behouden voor de generaties die komen.

 

De FSC-certificering versterkt ons aanbod van kozijnen, waarbij elke keuze voor onze producten nu niet alleen een keuze is voor kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor duurzaamheid en respect voor het milieu.

 

We zijn enthousiast over deze prestatie en zien ernaar uit om u nog meer milieuvriendelijke en hoogwaardige kozijnen te kunnen bieden. Samen streven we naar een wereld waarin ecologische verantwoordelijkheid hand in hand gaat met uitmuntendheid.

Voor meer informatie over onze FSC-gecertificeerde kozijnen kunt u altijd contact met ons opnemen.Meer artikelen


Meer lezen?

Geplaatst op: zaterdag 8 juli 2023

Vrienden van het Rode Kruis

Verder lezen
Geplaatst op: zaterdag 8 juli 2023

Partnerbedrijf 01nergieglas

Verder lezen
Geplaatst op: zaterdag 25 november 2023

Wij zijn FSC-gecertificeerd!

Verder lezen