0525 661 144

Ma-Vr van 07.30 tot 17.00

Levering vanaf 10 dagen

Klanten geven ons een 8.9

Klantenservice.

Veel gestelde vragen.

Antwoorden op vaak gestelde vragen: Ontdek meer over onze producten en diensten


Welke levertijd hebben jullie op dit moment?

We begrijpen dat levertijden cruciaal zijn bij het plannen van jouw project. Momenteel streven we ernaar om een efficiënte en betrouwbare service te bieden, maar levertijden kunnen variëren afhankelijk van het type product en de specifieke details van je bestelling. Om je de meest nauwkeurige informatie te geven over de huidige levertijden, raden we aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om je vragen te beantwoorden, je bestelling te bespreken en je te voorzien van de meest recente informatie over de beschikbaarheid en levertijd van onze producten. Wij begrijpen de urgentie van jouw project en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling tijdig en in optimale staat wordt geleverd. Neem gerust contact met ons op voor de meest actuele informatie en om jouw specifieke wensen te bespreken. Dank je wel voor je interesse in onze producten. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw project en streven ernaar om aan al je verwachtingen te voldoen.

Waarom moet ik het hele bedrag in één keer betalen?

Als direct alle materialen die nodig zijn voor de productie van de kozijnen. Denk aan glas, verf en hang en sluitwerk. Onze toeleveranciers worden dan ook direct betaald. Voor zakelijke bestellingen hebben wij een aangepaste regeling. Vraag ons naar deze regeling en wij helpen je graag verder.

Kan ik mijn bestelling terug sturen?

Maatwerkproducten kunnen niet terug gestuurd worden, onze kozijnen kunnen wij namelijk niet opnieuw aanbieden.

Bieden jullie ook HR +++ Triple glas aan?

FD Houtbewerking biedt naast dubbele beglazing (HR++) ook driedubbele beglazing (HR+++), dat ook wel triple glas wordt genoemd, aan. Driedubbele beglazing kent verschillende voordelen. ✔ Het isoleert vijf keer beter dan enkel glas en drie keer beter dan dubbele beglazing ✔ HR +++ glas heeft een zeer hoge isolatie waarde tot 0,5 W/m2K ✔ De driedubbele beglazing verlaagt de energie rekening ✔ Hoge geluidswerendheid Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoelang gaan houten kozijnen mee?

Wist je dat houten kozijnen net zo lang meegaan als je woning? Houten kozijnen kunnen tot wel 50 jaar meegaan. Door regelmatige controle en indien nodig onderhoud behoudt jouw houten kozijnen diezelfde kwaliteit. Zie het als de grote en kleine beurt van je auto.