0525 661 144

Ma-Vr van 07.30 tot 17.00

Levering vanaf 10 dagen

Klanten geven ons een 8.9

Verwerkingsvoorschriften.

Verwerkingsvoorschriften .

Opslag op de bouwplaats

Onze houten kozijnen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen om een lange levensduur te kunnen garanderen. Om deze levensduur te waarborgen dient er voorafgaand, tijdens en na het lossen van onze producten op locatie rekening gehouden te worden met een aantal zaken, namelijk:

De opslag van het product dient verticaal te geschieden, bij voorkeur in een binnenruimte. Wanneer alleen buiten-opslag mogelijk is, dan moet dit plaatsvinden op een verharde ondergrond met een goede waterafvoer, waarbij de onderkanten van de houten kozijnen vrij moeten zijn van de ondergrond, zodanig dat contact met water onmogelijk is (ca. 100mm vrij van de ondergrond).

Bij plaatsing van de kozijnen op een onverharde ondergrond dient de afstand tussen de onderzijde van het product en de ondergrond circa 300 mm te bedragen. 

De houten kozijnen moet alzijdig tegen zon, regen- of sneeuwval worden beschermd. Bij opslag onder zeilen geldt als aanvullende voorwaarde dat tussen de zeilen en het product een zodanige ruimte aanwezig is, dat natuurlijke droging van de houten kozijnen mogelijk is. Zogenaamde “onderwatersituaties” (water in sponningen, omgezet lood etc.) dienen te allen tijde voorkomen te worden. Verankering Voor een juiste en duurzame verankering van onze producten verwijzen wij u door naar onderstaande documenten.

Verankering .

Voor een juiste en duurzame verankering van onze producten verwijzen wij u door naar onderstaande documenten.